Dagboken

Dagboken

I familjen Nyströms dagbok...

...handlar det mesta om Elis och Viola. Våra familjer bor långt bort och vi hoppas att det känns som att vi är lite närmre med hjälp av den här bloggen!

Mormor och morfar på besök!

Familjen NyströmPosted by Susanne 09 Mar, 2011 22:10
I helgen var barnens mormor och morfar här och hälsade på. Elis tyckte att det var jätteroligt och visade alla sina dinosaurier. Dessutom fick han ännu flera i födelsedagspresent och han blev så glad! Det blev en ganska lugn helg fast tyvärr blev barnen sjuka. Elis fick lite krupp i fredags kväll, men det gav med sig ganska bra efter några timmar så sen sov han lugnt mellan Per-Ola och mig. Viola blev sjuk på lördagen, en ganska rejäl förkylning med halsont verkar det som och som morfar sen fick med sig hem tyvärr. Här äter vi frukost:Fredagen var lugn, i lördags var vi på Ikea en sväng och åt god mat hemma, följt av Melodifestivalen på projjen.Elis var inte så trött så han fick vara med lite extra. Fast efter att ha fått glass med karamellströssel i soffan när vi åt blåbärsåaj, så sa han att han ville sova i sin säng.Viola hjälpte till att tömma diskmaskinen.Och i söndags var vi bara ute en liten sväng i lekparken och tog lite luft innan mormor och morfar skulle åka hem igen.Elis tyckte mycket om att leka med mormor och morfar och tyckte att det var trist när dom skulle åka. Då och då när det händer nåt, som idag tex när vi gick hem från Agneta och det hade byggts ett nytt hus i området bredvid, så säger han att han ska berätta för mormor och morfar och sen säger han: "Vad säger morfar då?"
I måndagsåkte vi in till Madde, Emil och Kajsa och lekte. Emil och Elis fann varandra nästan på en gång och dom hade jättekul hela dagen. Vid ett tillfälle blev det misstänkt tyst. När vi tittade till dom hade Elis, Emil och Kajsa hittat varsin svamp som dom blötte i handfatet och tog med in på Emils och Kajsas rum och tvättade "avgasröret", ett papprör som dom hade och lekte med.Det blev lite att torka upp! Viola passade på att spela lite piano, det tyckte hon var kul!Sen blev det lite grinigt innan vi skulle hem. Vi stannade nog lite, lite för länge för barnens del, vi var inte hemma förrän strax efter 17. Men jättekul var det! Det gör vi gärna om nån gång! Madde och jag bestämde dessutom att vi ska på bio nån gång i mars, det ska bli kul!

  • Comments(1)//www.familjennystrom.se/#post580