Dagboken

Dagboken

I familjen Nyströms dagbok...

...handlar det mesta om Elis och Viola. Våra familjer bor långt bort och vi hoppas att det känns som att vi är lite närmre med hjälp av den här bloggen!

Helgens alster

Familjen NyströmPosted by Susanne 13 Mar, 2011 21:36
I helgen har jag varit på silversmideskurs. Det var roligt och jag hann göra mycket mer grejer än jag trodde. Jag hade planerat att göra ett armband, men det var ju ganska kvickt gjort...Jag fick snabbt hitta på lite andra saker. Till slut hade jag gjort bokstäver; 2 e:n och 2 v:n, och ett hjärta och en stjärna som jag ska sätta på pärlarmband som jag ska pyssla med framöver. Jag fick bara med armbandet hem, resten skulle tumlas för att bli polerat och fint och jag ska hämta de färdiga alstrena på lördag. Här är en kass mobilbild i alla fall.Vad är nytt annars? Viola sov 3 hela nätter i rad utan minsta knyst i veckan, det var underbart! Sen har hon vaknat nån gång per natt i helgen så det har ju inte varit så farligt. Vi är fortfarande ganska trötta men kanske har Violas sömn blivit lite bättre. Det verkar som att hennes framtänder kan vara på väg. Tandköttet ser väldigt tunt ut över dom, men det kan kanske dröja länge till ändå... Idag verkar det i alla fall som att hon åkt på en förkylning till, hon är hemskt snorig och var jättegnällig hela eftermiddagen (förmiddagen med sa Per-Ola) och det gick absolut inte att sätta ner henne förrän hon hade fått alvedon. Hon tar några steg då och då och verkar tycka att det är kul och spännande att försöka gå och sen nästan kastar hon sig upp i famnen och fnittrar och gosar. Vi ska försöka få till en liten film oxå, ska bara tömma videokamerans kort först, det är nämligen fullt.
Här leker Elis och Viola med Elis alla dinosaurier. Viola kastar ner dom på golvet och ELis håller noga koll på sina favvo-dinosaurier!Igår var vi på middag hos Elis gamla dagmamma, Maria. Hon ringde lite spontant i fredags och frågade om vi kunde komma och det kunde vi ju. Så himla lyxigt att bli bjuden på 3-rätters, och Ella och Isak lekte så bra med både Elis och Viola så vi fick lite matro oxå! Vi tog dubbelvagnen dit för vi visste inte hur sent det skulle bli. Dom tyckte det var mysigt med vagnen och regnskyddet verkade det som! Vi hade jättetrevligt och maten var supergod, till och med Elis åt en massa kyckling och grönsaker! Sen blev det melodifestival i soffan och barnen fick pyjamas och välling. Isak frågade om han fick mata Viola och det fick han såklart. Viola kan annars vara lite krånglig med kvällsvällingen emellanåt, men inte när Isak matade! Där satt dom och mös i soffan!Viola somnade gott i Per-Olas famn och senare bar vi över henne till vagnen. Elis låg mellan oss i soffan och till slut somnade han med. Strax efter 22 bäddade vi ner honom i vagnen och gick hem allihop. Det skulle vara kul att bjuda hem Maria, Daniel, Ella och Isak, men det får vänta till sommaren när vi kan sitta ute för Maria är allergisk mot katter tyvärr.

  • Comments(1)//www.familjennystrom.se/#post582