Dagboken

Dagboken

I familjen Nyströms dagbok...

...handlar det mesta om Elis och Viola. Våra familjer bor långt bort och vi hoppas att det känns som att vi är lite närmre med hjälp av den här bloggen!

Stackars Per-Ola!

Familjen NyströmPosted by Susanne 15 Mar, 2011 20:44
Ni skulle bara veta hur det känns när ens make är riktigt förkyld! För frun menar jag. Ja, ni kan säkert föreställa er ;-)

Viola har börjat sova hela nätter igen allt som oftast faktiskt, sen förra veckan. Det är så himla skönt och det var i grevens tid, nån vecka till och jag hade blivit galen förmodligen! Hoppas, hoppas att det håller i sig ett bra tag nu så vi får hämta oss lite.

Inga fler tänder har tittat upp än och hon går inte så mycket än. Nåt enstaka steg här och där bara, men kanske släpper det snart. Och nu äter hon ordentligt igen, det är skönt! Man får fortfarande distrahera henne lite och ge henne plockmat eller nåt annat, men oftast får hon i sig det hon ska till slut! Hon är så rolig för hon gosar med mjukiskatterna, så fort hon får se dom kryper hon dit och kramar dom! Elis gjorde aldrig så, fastän jag försökte uppmuntra honom. Men Viola gör så av sig själv. Överlag är hon kramigare än var Elis var i samma ålder.Här är Elis en spinosaurus:Han är fortfarande helt galen i dinosaurier och älskar filmerna om Lillefot och Landet för länge sedan. Han är rolig nu när jag hämtar honom hos Agneta om dagarna. Han vill oftast gå själv, fast han springer förstås nästan hela vägen. Och klättrar i alla snöhögar längs med vägen. Idag blev han träffad av blixten och ramlade omkull på gatan. Säkert 50 gånger innan vi var hemma! Hur orkar han? Här är vi på hemväg:Igår när jag surfade runt lite på sidor om silversmide internet så fick jag en riktig AHA-upplevelse! Det finns silverlera! Som man kan forma som man vill och sen bränna! Alla dessa avancerade smycken man sett och tänkt att silversmeden i fråga måste vara otroligt duktig....tja, har man silverlera så underlättar det ju kan man säga! Så nu måste jag skaffa en brännare, en tumlare, plåtsax, filar, hammare, lödutrustning och säkert 100 saker till förutom själva silvret då! Skämt åsido, jag får väl gå en kurs till först, men en helt ny värld öppnade sig med kursen i helgen och det vore skitkul att sitta hemma och hobbysilversmida!

  • Comments(0)//www.familjennystrom.se/#post583