Dagboken

Dagboken

I familjen Nyströms dagbok...

...handlar det mesta om Elis och Viola. Våra familjer bor långt bort och vi hoppas att det känns som att vi är lite närmre med hjälp av den här bloggen!

Den som väntar på nåt gott...

Familjen NyströmPosted by Susanne 05 Jun, 2013 21:11
...väntar alltid för länge. Vi väntar fortfarande på vattkoppor. Barnen uppvisar inga symtom än, det borde bryta ut senast i helgen plus/minus några dagar. Kan dom inte bara få det så vi blir av med det??

Elis vill vara hos Rosmari istället för Maria på tisdagar. Han gillar verkligen inte dom där 2 barnen som går där, det är lika jobbigt varje gång det är tisdag. Så när Maria var sjuk så fick dom vara hos Rosmari och efteråt frågade han om vi kunde fråga Rosmari om dom kunde få vara hos henne istället för Maria. Vi gjorde det och det verkar gå bra. Tyvärr har hon ju inga barn i Elis ålder men Lukas går där på tisdagar och dom leker ju bra. Vi ska bara prata med Maria med och Agneta såklart.

En annan sak vi har väntat för länge på är sömn! Ostörd nattsömn! Det verkar som att det börjar lätta betydligt med sömnen nu...jag vågar knappt säga det, men på sistone har barnen sovit väldigt bra! Dom sover faktiskt hela nätterna ganska ofta nu och det har vi verkligen väntat för länge på!!

I kväll var Elis och jag och fiskade en sväng med Hampus och hans föräldrar. Det var lugnt o skönt nere vid sjön.

Varken Hampus eller Elis fick nån napp ikväll.Men Hampus pappa Tony fick napp 4 gånger! 2 gånger var det små abborrar, en gång en gammal plastmugg o en gång en gren. Pojkarna skrattade gott åt fångsten!

Elis fick ett nytt fiskespö i Stockholm och igår tog han fram det och frågade: "är jag snygg i det här spöet, mamma?" Såklart han var!Nu väntar 4 lediga dagar för mig, 3 för Per-Ola, ett litet altanbygge på framsidan, en grillfest hos Forsmans, en middagsdejt hos Pegha och Janne och Alex och en hel del sömn hoppas jag!

  • Comments(1)//www.familjennystrom.se/#post674