Dagboken

Dagboken

I familjen Nyströms dagbok...

...handlar det mesta om Elis och Viola. Våra familjer bor långt bort och vi hoppas att det känns som att vi är lite närmre med hjälp av den här bloggen!

Guldet vid änden av regnbågen

Familjen NyströmPosted by Susanne 16 Jun, 2013 20:40
En fantastisk regnbåge uppenbarade sig nyss. Det såg ut som att den startade nere vid sjön, kanske ska vi ner o kolla efter guldet!Den lös väldigt stark och faktum är att den var dubbel dessutom.Viola och Lovisa är bästisar!Dom ska byta klänningar flera gånger om dagen, gärna rota i Violas garderob efter strumpbyxor och jag funderar nu på att gömma Violas klänningar, för det blir mycket tvätt och massa kläder som ligger framme hela tiden.Synd bara att Violas koppor lyser så röda, vi får fota igen senare i sommar.

Vi tror att Lovisa och Morgan kommer att åka på vattkopporna nu till midsommar, stackarna. Synd att dom inte fick samtidigt som Viola och Elis.

Igår var Per-Ola och jag på disputationsfest. Anna och Isse var barnvakter och det hade gått jättebra! Vi åkte vid 17 och när vi kom hem vid 23.30 sov barnen gott! Elis hade vaknat och varit lessen och behövt gå på toa. Och så hade han växtvärk oxå, så Anna hade gått över till oss med honom så han hade precis somnat om. Sen vaknade han flera gånger och var jättelessen och hade så ont i benen! Viola sov gott så vi bara lyfte över henne och så sov hon vidare. Hon hade till och med somnat utan napparna, utan problem, för vi hade glömt packa ner dom bland allt det andra!

Idag har hon varit utan blöja hela dagen och det har gått jättebra! Hon är duktig och imorrn testar vi om det går bra hos Agneta oxå. Så får vi se om hon är torr om morgnarna med framöver, men ett litet tag till har vi blöjan kvar på natten.

Elis har lekt som 17 med Hampus och Morgan idag, som alla andra dagar! Dom är som ler och långhalm, precis som Lovisa och Viola! Här kollar dom på naturfilm på TV.

Till slut var det dags för kvällsmat och nu nattar Per-Ola Elis.  • Comments(0)//www.familjennystrom.se/#post677