Dagboken

Dagboken

I familjen Nyströms dagbok...

...handlar det mesta om Elis och Viola. Våra familjer bor långt bort och vi hoppas att det känns som att vi är lite närmre med hjälp av den här bloggen!

Mera sommar

Familjen NyströmPosted by Susanne 23 Jul, 2013 23:35
Vädret i år är verkligen outstanding! Sol, sol, sol och så värme! Enligt prognoserna ska det bli lite sämre väder till helgen, förhoppningsvis vänder det snabbt igen! Viola fick ett smyckeskrin av mig som jag köpt och stoppat undan för framtida bruk. Hon var så nöjd och glad över prinsessan som dansade till musiken och skulle visa alla grannar!Lovisa och Viola har så kul ihop! När stackars Ernst ville vara med och kramas skrek Lovisa argt och ville inte att han skulle vara med!Men det gick bra när han försökte pussa dom på armarna istället.
Goa ungar! Och när Lovisa äter frukost väntar Viola otåligt på att hon ska bli klar!Vi åkte till Gårda brygga igen. Det är långgrunt och barnvänligt med en liten kiosk med varmkorv och glass. Viola dansade lite på stranden.Vi hittade en lila sjöstjärna!Vi hann med en liten och en stor krabba och en orange sjöstjärna oxå. Samt lite småfisk fast i ett bildäck.Och så lite glass på det! Så klart delar man med sig oxå!Och när vi kom hem blev det nakenbad i Hampus vattenspridare! Elis ville inte alls men efter ett tag var han den som badade mest.Elis fick för sig att han skulle kissa i gatubrunnen för det hade tydligen Viola gjort medan jag hämtade kameran ...tur att knappt några grannar var hemma! Sen var Viola och Lovisa prinsessor.Lite andra saker som vi har på gång är att vi försöker sälja våra vagnar. Dubbelvagnen verkar vara hyfsat poppis, vår ögonsten Quinnyn däremot....men vagnarna har bara legat ute på Blocket nån dag ännu, vi får väl ha lite is i magen. Vi bråkar lite om städningen. Nu har vi inga städerskor längre för vi ska ju bygga ut och Rut och Rot går på samma pengar. Så jag tycker att vi städar alldeles för lite och Per-Ola tycker att vi städar på tok för mycket. Klövern sprider sig som 17 i gräsmattan, som är torr som fnöske! Jag tror att ca halva gräsmattan är klöver. Andra halvan är lika delar torrt gräs och maskrosor ungefär. På fredag ska vi till en fotograf och fota oss. Får se hur det går, vi brukar inte vara bra på såna där planerade grejer....  • Comments(0)//www.familjennystrom.se/#post681