Dagboken

Dagboken

I familjen Nyströms dagbok...

...handlar det mesta om Elis och Viola. Våra familjer bor långt bort och vi hoppas att det känns som att vi är lite närmre med hjälp av den här bloggen!

Paparazzi-mamma

Familjen NyströmPosted by Susanne 27 Jul, 2013 13:03
Läste om ett nytt begrepp härom veckan, paparazzi-föräldrar, såna som fotar sina barn och lever genom kameralinsen snarare än att vara med barnen. Jag kände mig lite träffad med tanke på att jag fotar barnen så himla mycket, så nu kallar jag mig paparazzi-mamma. Men jag tycker inte att jag lever genom kameralinsen...faktiskt!

Idag spöregnade det hela förmiddagen. Märklig känsla att vara inne för en gångs skull och inte vara ute och njuta i solen. Vi kunde inte äta ute på altanen, det var trist, inte alls lika mysigt att äta frukost inne. Det ska tydligen regna några dagar nu, men sen hoppas jag att solen fortsätter skina varmt.

Igår var vi på Elite Studio i Majorna för att föreviga oss! Hela familjen! Jag köpte en deal på "Lets Deal" via Alma, 150 spänn för en bild eller 800 kr i rabatt på bildpaket för 150 kr. Jag trodde aldrig att det skulle gå så bra och smidigt och vara så kul! Fotografen var bra och tog en massa bilder, hittade på lite upptåg och olika poser, barnen var glada och med på noterna, till och med jag och Per-Ola sägs ha blivit bra på bild! Vi har ju inte sett bevisen ännu, men när jag pratade med fotografen fick vi beröm, han hade minsann sagt till kollegans flickvän att det är inte ofta dom 10 första bilderna blir så bra som på oss, för dom 10 första bilderna brukar man alltid kasta. Kollegans flickvän hade skrattat lite, men hade sen tystnat och hållit med när fotografen hade bett henne att komma och kolla då. Så när jag ringde och sa att vi ville ha "Lyxpaketet" med 60-90 av dom bästa bilderna, högupplösta och digitala på dvd med personligt fodral, i färg, svart-vitt och vintage-färg, med 950 kr i presentkort på förstoringar och 20% på canvasbilder för inte 4995 kr, inte 4295 kr, utan 3500 kr (med vår rabatt, samt en förbokningsrabatt!) så sa han att det gjorde vi alldeles rätt i för det hade verkligen blivit jättemånga bra bilder på oss!

Sen kom vi in lite på att jag fotar så mycket och ville ha ett bra zoom-objektiv och nån slags bakgrund, och så pratade vi en massa om det och så visade han mig lite finesser på min kamera (...som jag haft sen 2008 och fortfarande inte vågat mig på nåt annat än automatinställningarna...skandal egentligen! Fram med instruktionsboken nu, Paparazzi-morsan!). Och strax efter att vi hade lämnat studion damp det ner ett mejl med 10 länkar till fotoprodukter och annat som man kan tänkas behöva för porträttfotografi! Så det var en engagerad och hjälpsam fotograf som jag varmt kan rekommendera och vi kommer helt säkert att gå dit igen framöver!

Men nog med snack, här kommer paparazzi-mammans bilder från senaste dagarna! Vi åkte som vanligt till vårt nya favvo-ställe, Gårda brygga.  • Comments(0)//www.familjennystrom.se/#post682