Dagboken

Dagboken

I familjen Nyströms dagbok...

...handlar det mesta om Elis och Viola. Våra familjer bor långt bort och vi hoppas att det känns som att vi är lite närmre med hjälp av den här bloggen!

Sjuka familjen och Guldbröllop på Furulund!

Familjen NyströmPosted by Susanne 27 Aug, 2014 20:20
Förra veckan var nog Viola tillräckligt förkyld för att vara hemma, fast vi märkte det inte. Sen blev jag och Elis smittade och var hemma i torsdags. Han var inte så fasligt seg, men jag var desto segare. Det blev en del spel för hans del och då kunde jag vila i soffan bredvid. Sen bestämde jag mig för att klippa honom, vi skulle ju faktiskt på Guldbröllopsfest hos farmor och farfar i helgen! Jobbigt, Elis är inte med på noterna alls, tycker att håret kliar och att det är skitjobbigt! Men till slut blev det gjort i alla fall och jag var helt slut och fick lägga mig och vila igen!Det blev en sjuk- och speldag för hela slanten och Viola fick vara med när hon kom hem såklart!På fredagen åkte vi till Karlskrona, fast det var inte precis bästa helgen för familjen Nyström att åka iväg...jag var sjuk, Per-Ola blev oxå sjuk. Men barnen var i alla fall friska och glada!
Och så blev det Guldbröllopsfest! Ganska fint väder, bara lite regn men det betyder ju bara tur på bröllop, samma måste ju gälla på guldbröllop, eller hur? Vi tyckte att det var jättetrevligt och vi tror att Gunnel och Rolf tyckte att det var jättetrevligt oxå! Göran och David var fotografer, jag hade tyvärr glömt min kamera! Det händer inte ofta och jag var riktigt sur på mig själv...men här kommer några bilder i alla fall!
Det jubilerande paret, farmor och farfar!Självaste mamman var med på en bild för en gångs skull.David kollade efter champagnekorken som Göran sköt iväg.Edit, Anna-Karin och Per-Ola.En rolig blid på David, Per-Ola och Rolf! Skål!Hela högen med på bild!Gudrun och Thorsten.Maj-Britt och Annie.Kristin och Gunnar, dom kom i sin coola bil! Kanske måste jag ha en Mustang snart...Alva.Kalle.Och så lite mingelbilder inomhus. Här äter Edit, Elis dricker mest läsk.Viola charmade alla som vanligt!Och bröllopstårtan skärs traditionsenligt upp ihop!Vi åkte hem till Götet efter lunch och vi var helt slut. Min förkylning tog ny fart och Igår insåg jag att jag har fått bihåleinfektion, suck! Idag har både Viola och jag varit hemma, det såg ut som att hon skulle få en ögoninfektion, men nu vet jag inte...kanske klarar hon sig, men hon var ganska snorig så det var bara bra att hon var hemma. Imorrn ska hon och jag vara hemma igen, kanske är vi såpass pigga att vi kan ta en promenad eller så. Per-Ola kom hem från jobbet idag och kände sig värre han med. Så nu inväntar vi bättre tider helt enkelt! Vi hade i alla fall tur med vädret idag, efter gångna veckors hällregn oavbrutet varje dag sen vi började jobba så var det härligt att äntligen få se solen igen!

  • Comments(0)//www.familjennystrom.se/#post716