Dagboken

Dagboken

I familjen Nyströms dagbok...

...handlar det mesta om Elis och Viola. Våra familjer bor långt bort och vi hoppas att det känns som att vi är lite närmre med hjälp av den här bloggen!

Senaste nytt i korthet

Familjen NyströmPosted by Susanne 05 Sep, 2014 21:06
Per-Ola och jag är fortfarande sjuka, jag fick bihåleinflammation och var seg som 17 och hemma nästan hela förra veckan. Det kändes som att det var på upphällningen denna veckan, jag kände nästan att det blev bättre timme för timme. Men så plötsligt kände vi oss lite sämre igen. Blir det inte bättre över helgen så får i alla fall jag gå till vårdcentralen på måndag.
Det går fortfarande bra i skolan för Elis, han gillar det! Äter smör på mackan i bamba, fast i övrigt äter han nog inte så mycket nytt verkar det som...men smör är ju ett framsteg!
Och snart kanske han gillar att cykla! Vi får tjata och nästan hota för att han ska vilja öva ens, men igår kväll gick det riktigt bra!Han är fortfarande osäker på att starta och stanna, och emellanåt är det lite sakta och vingligt, men snart så! Här försöker han härma V-tecknet, hehe!Viola var seg o lite förkyld förra veckan hon med så hon och jag åkte och köpte nya leksaker.Fint väder i veckan!Viola cyklade oxå, men tröttnade o hoppade på 3-hjulingen istället.Bad!Hobbe är ute ganska mycket nu, det märks att han gärna vill ut när han varit inne ett tag.

  • Comments(0)//www.familjennystrom.se/#post717