Dagboken

Dagboken

I familjen Nyströms dagbok...

...handlar det mesta om Elis och Viola. Våra familjer bor långt bort och vi hoppas att det känns som att vi är lite närmre med hjälp av den här bloggen!

En återkoll och en födelsedag

Familjen NyströmPosted by Susanne 11 Sep, 2014 20:20
Jaha, idag fyller jag år. Jag har haft en himla trevlig dag! Upp tidigt, jobbade lite, sen en lunch på Sjöbaren i Haga med käre maken. Fisksoppa med vitlöksbröd. Sen shoppade vi hantverk som jag sneglat på lääänge! Små keramik-4-kanter, en med platina på. Jag gillar dom jättemycket och jag vet precis var jag ska hänga dom!Sen fick jag strosa runt lite själv medan Per-Ola jobbade klart och innan jag skulle hämta barnen. Det blev lite av varje, totalt onödiga grejer och några fullkomligt nödvändiga oxå! Och så en lugn kväll på det! Efter böff på högrev och kladdkaka med mascarpone-fluff! Mätt och belåten helt enkelt!
Nu har min supersega förkylning/bihåleinflammation lagt sig nästan helt också, så kanske blir det äntligen ett träningspass till helgen, det första på 3 veckor i så fall!
I måndags var Viola och jag på ytterligare en återkoll med avseende på hennes njurar. Jag tror att denna kollen var för barn med återkommande urinvägsinfektioner och inte så mycket för Viola, men nu har vi kollat hur snabbt hon kissar och om hon tömmer blåsan ordentligt oxå. Det gjorde hon inte alla gånger så vi blev kvar där ett bra tag faktiskt. Hon fick bara kissa på en särskild toa och efteråt skulle vi säga till så att en sköterska direkt kunde kolla med ultraljud att blåsan var tömd. Vi hade i alla fall trevligt ihop! Vi målade i en målarbok som hon fickoch vi lekte vid piratskeppet som dom har i entrenoch vi åt köttbullar i matsalen ihop! Viola var glad och duktig hela tiden! Men nu hoppas vi att det räcker med undersökningar faktiskt. Hon har ju bara haft en enda urinvägsinfektion...
Elis har 2 nya lösa tänder och härom dagen kom han hem med en fladdermus som han hade sytt själv, omåttligt stolt förstås! Nu väver han tydligen. Han verkar trivas så himla bra i skolan!  • Comments(0)//www.familjennystrom.se/#post719