Dagboken

Dagboken

I familjen Nyströms dagbok...

...handlar det mesta om Elis och Viola. Våra familjer bor långt bort och vi hoppas att det känns som att vi är lite närmre med hjälp av den här bloggen!

Tand nummer 2 lossnade äntligen!

Familjen NyströmPosted by Susanne 16 Nov, 2014 19:08
Idag har vi tagit det lugnt. Barnen har lekt hemma, jag har kört lite yoga och Per-Ola tog en tur på löpbandet.
Elis har klagat på sin ena lösa tand, det gjorde ont igår kväll och han ville bara att den skulle ramla ut nån gång! I morse var den så himla lös att plötsligt kunde han bara plocka ut den! Gissa om han var glad sen!Jag tvättade av tanden och la den på ett bit papper för att den skulle torka, och sen skulle den i Elis lilla tandkista som han fått av tandis...men ....den måste ha blivit slängd av misstag för vi kunde inte hitta den! Per-Ola kom på att vi kunde läga en peng under kudden och undra om tandfen möjligen redan varit och hämtat tanden? Det gick hem!
Det är mitten av november och det blommar fortfarande ute! Vår klätterros och båda chokladblommorna blommade fint ute. Jag plockade in dom för vi är ju inte ute alls i trädgården längre.Lite läsning i soffan hanns med innan vi satte igång en film till barnen på nya projektorn där nere.Jag hade en massa roliga bilder på Viola i tatuerade lös-armar som jag tänkte visa, men plötsligt känner inte datorn igen mobilen längre så dom bilderna får väl vänta. Jag tror att det är dags att köpa en ny till mig faktiskt...

  • Comments(0)//www.familjennystrom.se/#post723