Dagboken

Dagboken

I familjen Nyströms dagbok...

...handlar det mesta om Elis och Viola. Våra familjer bor långt bort och vi hoppas att det känns som att vi är lite närmre med hjälp av den här bloggen!

Snart julafton igen!

Familjen NyströmPosted by Susanne 19 Dec, 2014 11:28
Tänkte ta ett litet uppsamlingsheat innan nya året börjar!
Elis har tappat 3-dje tanden äntligen! Den var lös väldigt länge och Elis tyckte att det var rätt jobbigt, den stod nästan rakt ut efter ett tag. En morgon vände han den bakochfram men den lossnade ändå inte. Till slut drog Per-Ola ut den och Elis kunde andas ut!Barnen alstrar fina pysselgrejer! Viola med sin ängel, den är hon verkligen nöjd med:Elis fina ljusstake:Judon går bra! Elis tycker det är kul fortfarande och jag tänker att nu när vi har köpt en dräkt så får han hålla ut minst en termin till.I skolan har barnen skrivit fakta-böcker. Elis och Oscar skrev om ormar, läs och lär!Fakta blev felstavat, och sista sidan har dom fått hjälp med. Och vad beträffar faktan i boken...ja, den är lite knapphändig kanske, men helt korrekt i alla fall!
Kusin Nathalie var här på besök med mormor och morfar, och barnen hade som vanligt jättekul ihop!Julgranen skaffade vi som vanligt i tid! Fin blev den oxå!Årets julkort var inte lätt att få till! Elis totalstrejkade och vägrade nästan sitta bredvid Viola, vilket föranledde samtal om hur man uppför sig mot varandra och efter lite mer eller mindre radikala meningsskiljaktigheter ett borttagande av nästkommande speldag....sen dess är det lite lugnare här hemma! Men Viola var med på noterna! Bus-Viola!Per-Ola och jag stack till Ullared en fredag, det var skönt att komma bort lite. Få äta när man ville, eller skita i att äta för att man inte var hungrig! Ja...och en julstjärna pryder sin plats i vårt hål. Riktigt tjusigt om jag får säga själv!


  • Comments(0)//www.familjennystrom.se/#post724