Dagboken

Dagboken

I familjen Nyströms dagbok...

...handlar det mesta om Elis och Viola. Våra familjer bor långt bort och vi hoppas att det känns som att vi är lite närmre med hjälp av den här bloggen!

Ovanligt mycket ute-aktiviteter denna helgen!

Familjen NyströmPosted by Susanne 15 Feb, 2015 14:43
Det började igår när Oscar ringde och frågade om Elis ville hänga med till fotbollsplanen och spela lite fotboll, men Elis sa nej. Såklart! Men efter lite kiwi och lite övertalning så gick jag, Elis och Viola dit i alla fall. Fast Elis deklarerade klart och tydligt att han minsann INTE skulle spela nån fotboll! inte ens fastän det bara var Oscar och hans familj där. Dom var träningsklädda allihopa och när dom skulle springa lite runt planen och fram och tillbaka tvärsöver hängde både Elis och Viola på! Jag hängde på lite jag med, men hade inte precis dom smidigaste kläderna på mig. Det blev svettigt och varmt, men barnen hade jättekul! Det var spring, bus, lek och 3-stegshopp! Och vi fick ta av oss kläderna för det var så varmt!Så det var ju en toppenide: på med träningskläderna och jaga runt med barnen uppe på fotbollsplanen om helgerna. Om det bara inte var så svårt att få med dom...men idag lyckades vi få med dom ut utan större bekymmer efter lunchen. Lite mutor krävdes...Elis kunde tjäna lite speltid om han hände med ut o lekte lite sa vi. Kanske kan man muta lite som vi gjorde i början med cyklingen och sen hoppas vi att det blir lättare och lättare. Han har ju aldrig gillat vintern, precis som sin mor...allt är ju så mycket lättare, härligare och varmare på sommaren! Men i alla fall, vi tog en härlig promenad till en koja som Elis och Viola kände till, där dom hade varit med dagmammorna och lekt. Det var verkligen inte långt tid, så den där promenaden vi hade tänkt var i kortaste laget! Men vi busade runt lite i fårhagen istället, där kojan fanns.Drottning Viola regerade över sitt kungarike!Per-Ola bombarderade barnen med snöbollar och tog i för kung och fosterland!Elis försökte han med!Balansgång på ett gammalt träd.Och sen lite jage!Igår innan melodifestivalen hade vi en hel arme av superbusiga pojkar här! Elis, Morgan, Hampus, Oscar och Eric! Och Viola var ju inte sen att hänga på heller, som vanligt. Det var ändå hyfsat lugnt, det var nog för att vi lät dom hållas med att flytta runt kuddar, filtar och leksaker.
Och nu är Morgan och Eric här och leker. Dom är rätt vilda nu, i den här åldern! Efter mellanmålet kastar jag nog ut dom en sväng om det går (lycka till!)...

  • Comments(0)//www.familjennystrom.se/#post726