Dagboken

Dagboken

I familjen Nyströms dagbok...

...handlar det mesta om Elis och Viola. Våra familjer bor långt bort och vi hoppas att det känns som att vi är lite närmre med hjälp av den här bloggen!

Det är officiellt! Blöjbarnsåren är förbi!

Familjen NyströmPosted by Susanne 17 Jul, 2013 22:44
Sen några veckor tillbaka så är Viola helt blöjfri, även på natten. 2 olyckor har vi haft i sängen, annars går det jättebra! Tack vattkopporna! Så alla blöjorna vi har kvar får vi väl skänka bort nu.Vad har hänt sen midsommar då? Vi har äntligen semester, andra veckan nu. Vädret har varit över förväntan, faktiskt riktigt, riktigt bra hittills! I helgen har det varit blåsigt och molnigt, men idag är det härliga sommarvädret tillbaka igen och jag njuter varje sekund i solen! Jag brände mig på ryggen idag när vi var ute vid Gårda brygga i Åsa, hängde på stranden och fotade barnen, underskattade tiden...men det blev fina bilder! Barnen hittade en död krabba som var spännande!Härligt bad med farfar!Barnen blev lite frusna i badet och fick värma sig lite mellan varven. Men snabbt var dom nere på stranden igen.Förra veckan när det var så fint väder var vi utan bil och hängde mest här hemma. Lite bad i Tulebosjön blev det. Och i år har Viola och jag matchande bikinis!
Lite fina fjärilar flyger förbi våra klematis och stannar lite flyktigt då och då.Barnen gungar.O busar o hoppar o har det härligt!Viola är fin prinsessa med alla rätta moves och poser!Elis räddar skalbaggar på gatan.Igår fyllde Per-Ola år och Gunnel och Rolf har varit här sen i söndags. Det har varit härligt såklart! Och igår smet vi iväg in till stan för en födelsedags/bröllopsdagslunch, för idag råkar vi ha bröllopsdag oxå, och Gunnel och Rolf fick vara hemma med huset fullt av våra och grannarnas barn! Ett tag var dom 7 barn totalt, men jag tror det gick ganska bra trots allt. Vi hamnade på Dorsia, ett underbart ställe! Inspirerat av 20-talet och "la belle epoque", inredningen var sagolik, musiken avslappnande och maten jättegod! Helt klart ett favvo-ställe!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.