Dagboken

Dagboken

I familjen Nyströms dagbok...

...handlar det mesta om Elis och Viola. Våra familjer bor långt bort och vi hoppas att det känns som att vi är lite närmre med hjälp av den här bloggen!

Ombyggnaden är påbörjad!

Huset och trädgårdenPosted by Susanne 09 Sep, 2013 20:45
Före-bild:I kväll ser det ut så här:Det känns som att det går ganska fort, första dagen (i torsdags 5/9) rev dom allt, andra dagen gjöt dom grund för att få lite extra förråd och dagen efter det började dom bygga. Dom jobbar 6 dagar i veckan, 10-12 h per dag utom lördagar då dom kanske bara jobbar 8 h eller så.
Dom sa att det skulle ta 3-4 veckor...men jag undrar det! Det blir säkert lite till! Vi ska få lite större förråd ute, extrarummet över car-porten, inbyggd trappa inomhus med förråd under, nya klinkers i hallen och golvvärme samt en parkeringsplats till och sten där brevlådan står. Samt nya tapeter i köket och så tänkte vi få upp Violas fågeltapet som blivit liggandes i en garderob i 2 år! Och vi ber dom nog laga väggen utanför toaletten nere där vi har ett stort hål efter att förrådsdörren släppte från sitt fäste och ramlade rakt in.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Åsa 25 Oct, 2013 13:40

Oj! Vilket rejält jobb ni gör! Hur känns det att ha inrett förrådet helt i onödan nu då? =) Hoppas de är klara och att ni blev nöjda!
Dags för lite nya bilder kanske?

Kram Åsa

Posted by Elin 23 Sep, 2013 21:45

Vad spännande det ska bli att se när det blir klart!