Dagboken

Dagboken

I familjen Nyströms dagbok...

...handlar det mesta om Elis och Viola. Våra familjer bor långt bort och vi hoppas att det känns som att vi är lite närmre med hjälp av den här bloggen!

Lite från början av sommaren

Familjen NyströmPosted by Susanne 01 Sep, 2015 20:38
Sommaren började med några riktigt supervarma dagar! Elis ville helst vara hemma för nån fick ett utbrott i matsalen, så det var vi. Nya superstora poolen åkte fram och om man inte badade i den var man tvungen att sitta i skuggan, så varm och härligt var det!Vi badade lite i sjön med, men trots att sjön ligger så nära så brukar vi inte bada i den. Vet inte riktigt varför faktiskt.Vi åker helst till Gårda Brygga i Åsa, där är så mysigt. Härligt, klart saltvatten, barnvänligt, krabbfiske. Hampus och hans mamma åker ofta hit oxå och det blir mycket krabbor fiskade tillsammans med Hampus!Ibland kan man till och med ta dom med händerna.Det var skönt i vattnet.Nathalie var oxå med och fångade krabbor en gång.Medan mormor och morfar inte ens vågade doppa fötterna!En fiskmås var väldigt intresserad av våra korvar som vi hade som krabb-bete.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.