Dagboken

Dagboken

I familjen Nyströms dagbok...

...handlar det mesta om Elis och Viola. Våra familjer bor långt bort och vi hoppas att det känns som att vi är lite närmre med hjälp av den här bloggen!

Lite från mitten av sommaren

Familjen NyströmPosted by Susanne 03 Sep, 2015 17:38
En hel del besök hade vi i sommar. Föräldrar, Åsa och Johan med sina barn Märta och Ida och så moster Lotta o Richard med Elsa, Gustav o Oskar. Kul och intensivt! Vi hann med Borås djurpark, Aeroseum och shopping med barnen i lekrummet på Kungsmässan.Viola, Elsa, Gustav och Oskar ville rida så det fick dom såklart. Viola tyckte det var jättekul!Viola fick köpa en räv i butiken, den var hon oxå jätteglad över. Elis valde att köpa pokemonkort istället.Roliga utflykter allihop, men det var här jag började få ont i fötterna, många promenader överallt och i samma veva ökade jag på löpningen för det gick så bra. Dom onda fötterna håller i sig ännu faktiskt. Nu har jag en ny strategi, jag ignorerar det och försöker gå som vanligt och inte snedbelasta. Har försökt med Voltaren-gel i en vecka nu, tycker att smärtan har flyttat sig istället. Hoppas det går över snart för jag vill verkligen ut o springa igen!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.